Negroid Tree - Why I Spend So Much Time In The Bars

Nytt jobb sökes

Nytt jobb sökes
Just nu är jag mitt emellan jobb. Och det är ju både skönt och tråkigt. Skönt eftersom att jag är ledig hela tiden och kan spendera dagarna så som jag vill utan att ha något som helst dåligt samvete för att jag borde göra något annat, mer produktivt. Nu har jag en tradition gående som jag älskar och som jag aldrig vill ändra på. Och det är att jag vaknar, vänder på mig och somnar om och sover tills att jag känner mig utvilad. Det är för mig - maximal lyx. 

Samtidigt kan det vara stressande att inte ha ett jobb, eftersom att pengar endast går åt ett håll på kontot, och det är ut från kontot tyvärr. Men som tur är har jag mina sparade pengar som jag kan leva på ett tag. Så just nu är jag inte stressad alls men jag kommer kanske bli det om jag inte börjar söka jobb i tid, jag vill inte sitta där och ha dåligt samvete över att jag använt alla mina besparingar och panika över att jag inte har ett jobb och inte kan försörja mig. Det kommer jag inte att tillåta att det händer. Så nu sitter jag redan nu och kollar på lite olika hemsidor vad det är för folk där ute som söker arbetare och jag har upptäckt att det finns massa lediga jobb som säkerhetskonsult. Inte för att jag tror att det skulle passa mig direkt, men det är i alla fall något som tag har observerat. Ett annat jobb där det verkar fattas arbetare är receptionister. Det vill nästan vartenda företag anställa enligt sidorna som jag har varit inne och snokat på. 

Nu är det dock färdig kollat för idag. Nu är det dags att vara arbetslös och njuta av den lediga tiden medan jag har den.